Sweden

Vänsterkvinnans hysteriska reaktion på Ginsburgs död

Publicerad 20 september 2020 kl 11.06

Utrikes. Sociala medier har fyllts av amerikanska vänsteraktivisters mer eller mindre urflippade reaktioner på beskedet att HD-domaren Ruth Bader Ginsburgs har dött – men frågan är om inte det här tar priset.

Gilla artikeln på Facebook

Kvinnan satt och körde bil när hon nåddes av dödsbudet – men bestämde sig ändå för att delge omvärlden sin omedelbara analys av det inträffade genom att lägg upp en video på Tiktok.

I klippet skriker hon hysteriskt, fräser och svär.

– Kan det här jävla året bli mycket värre än så här? Ruth! Det enda du behövde göra var att överleva fram till 2021. Aaaah! gastar vänsterkvinnan, som tidigare har lagt upp filmer där hon pratar om att hon är lesbisk och har ADHD.

Den kulturmarxistiska ikonen Ruth Bader Ginsburgs död är ett av de värsta bakslagen för den amerikanska vänstern i modern tid – åtminstone om Donald Trump och Republikanerna lyckas ersätta henne med en konservativ ledamot i högsta domstolen före presidentvalet.

De reaktioner som vänsteraktivister i USA har visat prov på i helgen påminner inte så lite om hur det såg ut när Trump svors in som president i januari 2017:

Football news:

Juventus and Barcelona won their first group matches. Who will win in Turin?
Andrea Pirlo: we need to wait for the Ronaldo test. I think we will find out today if he will play
Danilo about the match with Barcelona: Juventus on the right track
Ozil provided 1,400 school children with free Lunches by supporting Rashford
Dmitry Sennikov: Lokomotiv will have opportunities to score against Bayern. Its defense is not perfect
De Bruyne and Villas-Boas have known each other for 10 years: they barely missed each other at Chelsea, Andre's assistant asked Kevin for a t-shirt
Andrea Pirlo: Messi is still on top. With such players, we must hope that they do not have the best day