Sweden

Sexåring i Alingsås förd till sjukhus med bukskador efter misshandel på skola

En sexårige pojke i Alingsås blev förra veckan brutalt misshandlad i skolan och lades in på sjukhus i flera dygn. Det berättar hans 31-åriga mamma i ett inlägg på Instagram.

I inlägget, daterat den 17 april, skriver mamman att hennes sons skola ringde upp henne under förra veckan för att berätta att sonen misshandlats. Sexåringen hade blev slagen och sparkad i magen av skolkamrater som samtidigt kallade honom för ”mammaknullare, horunge och bögjävel”.

Dagen efter missshandeln fördes pojken akut till sjukhus efter att ha hittats utslagen, blek och okontaktbar i en soffa hemma. Där konstaterades att han hade någon form av vätska i buken och dropp sattes in. När den 31-åriga Alingsåsmamman skrev inlägget var det tredje dygnet på sjukhus för hennes son.

”Mina tankar och känslor går inte att beskriva, att behöva sitta här SJÄLV pga av pandemin med ett brustet mammahjärta och tårarna bara forsar samt tanken på att det kunde gått så illa att jag fått åka hem utan min son”, skriver mamman på Instagram.

”Vart är föräldrarna, vart finns stödet? Hur skall detta vidriga elände sluta? Hur fan växer barn upp i dagens samhälle, det skrämmer mig något enormt. Att lära sig detta grova våldet och sådana verbala kränkningar redan i den låga åldern är sjukt!”

Den 31-åriga kvinnan uppmanar nu föräldrar, pedagoger, lärare, politiker, släkt och vänner att agera för att få stopp på våldet i skolan.

Football news:

Real Madrid are unlikely to extend their contract with Ramos if Varane stays at the club
The Government of the Russian Federation has allocated more than 1 billion rubles for the preparation and holding of International competitions
Kane has again told Tottenham bosses that he wants to leave. Manchester United, City and Chelsea talk to his agents
Kroos has a coronavirus. He will not play against Villarreal in the final round of La Liga
Golovin about goal+pass: Nothing special. Happy, but the biggest emotions from the victory of Monaco
Sulscher on the Manchester United fan protests: I don't want to make excuses for defeats, but it has had an impact
Ronaldo took his cars out of Turin (Per Sempre Calcio)