Sweden

Ryan Holiday: ”Stillhet är nyckeln till allt”

#mega-ad-wrapper { display: none; }

Foto: Volante

Författardebuten blev en utskälld internationell bästsäljare. Nu släpper han boken om hur vi ska hantera livets motgångar med stoicism. SPG har träffat USA:s nya filosofiske superstjärna – Ryan Holiday.

Efter ett årtionde av positivt tänkande är vi kanske redo för något nytt: pessimism och självkontroll. Att härda ut och bita ihop, ställa oss över livets plågor och själens kval, att vara stoiska. Det tror Ryan Holiday – Amerikas nya filosofiska superstjärna och förespråkare av stoicism. Nu sitter 33-åringen på en campingstol utanför bondgården i Texas och funderar över hur han hamnade här.

– Jag hoppade av skolan när jag var 19 år och slutade min marknadsföringskarriär i sena 20-årsåldern för att skriva på heltid. Det var ett skrämmande ögonblick, men också väldigt kittlande. Du kan inte leva ett extraordinärt liv genom att göra ordinära saker. Du måste ta ett språng och ibland vet du inte var du kommer landa, säger han.

Football news:

Gattuso on Granada: If Napoli were killing time like this, we would have been smeared in the press
Dzeko is Roma's top scorer in European competitions. He scored the 29th goal and beat Totti
Mikel Arteta: We got to give them two goals. Would hate to fly out of the Europa League
Milan kicked 18 penalties for the season. This is the best result in the top 5 leagues in Europe
Man City can offer Borussia more than 100 million pounds for Holand and Reina. The club is exploring this possibility (90min)
Ajax have won 11 matches in a row. The last defeat against Atalanta in December
Aubameyang pro 3-2 with Benfica: Arsenal showed character and deserved to win