Sweden

Migrantfamilj smugglade in tonårsflicka – förslavades och våldtogs

En syrisk far och son har dömts i en tysk domstol för att ha smugglat in flickan till Tyskland och där tvingat henne att arbeta under slavliknande förhållanden. Sonen våldtog henne vid upprepade tillfällen.

48-årige Ahmad E. och hans 22-åriga son Khaled E. kom båda till Tyskland som asylsökande. De smugglade in Katbeh A. till Tyskland via Balkan för att gifta sig med sonen och föda hans barn.

Efter att barnet fötts i februari 2019 planerade männen att få ut flickan ur landet och lämna henne i Mellanöstern. Hon lyckades dock att ta sig till ett turkiskt migrantläger där hon stannade i tre månader innan hon tog sig tillbaka till Tyskland. Där lever hon nu i ett härbärge för kvinnor tillsammans med sin son.

Far och son utvisas

Pappan dömdes till kidnappning av minderårig, tvång och människohandel men dömdes endast till två års och tre månaders fängelse.

Den 22-årige sonen ska ha strypt, våldtagit och misshandlat flickan. Först då hon kysste hans fötter släppte han henne. Han dömdes för fyra fall av våldtäkt och två fall av grov misshandel.

En stor del av övergreppen, varav vissa skedde då hon var gravid, dokumenterades med flickans mobiltelefon.

Både far och son ska utvisas då de avtjänat sina straff, även om det inte alltid blir så och tyska myndigheter inte lägger några större resurser på att verkställa avvisningar.

authorimage

Football news:

Lamela has been playing in different boots for several matches. Says, because of problems with the right leg
Mourinho on bale: Happy and professional, but not ready yet. I hope he returns after a break for the national teams
Lukaku caught up with Ronaldo in the list of Serie A scorers, scoring twice against Benevento. Forwards have 3 goals
Schalke was led by former Augsburg coach Baum. Naldo joined his staff
Lukaku scored Benevento in the 28th second. This is Inter's record in Serie A for collecting statistics
Karl-Heinz Rummenigge: Xabi Alonso is an Interesting coach for Bayern. He's a great guy
Van de Beek's agent: Donny is happy at Manchester United. Svart spoke as a mentor and adviser, this is his personal opinion