Sweden

Lorik höll fast kvinna och tryckte in penisen i munnen: ”Ska lära dig vad kvinna betyder”

En irakier som har gjort sig känd på Facebook och Instagram under namnet ”Lorik” har dömts för våldtäkts på en kvinna han mött på det sociala nätverket. Lorik har deltagit i olika så kallade underhållningsgrupper i vilka man förnedrar eller slåss med varandra inför tittare. Mannen tvingade kvinnan att utföra oralsex på honom under hot att han annars kommer misshandla henne, vilket han även gjorde. Kvinnan fick motta mannen penis i munnen samtidigt som han slog henne.

Mannen är 26-årige Qaissar Ibraheem Juzel från Irak som numera är folkbokförd i Helsingborg. Han har i sociala medier använt sig av namnet ”Lorik Abrashi” och förekommer sedan tidigare i belastningsregistret för flera fall av olovlig körning, rattfylleri och narkotikabrott.

LÄS ÄVEN: Abed till 12-årig flicka: ”Jag vill mammas död” – sedan våldtog han henne brutalt

Det är i så kallade roast-grupper på Facebook som Ibraheem Juzel har bjudit tittare på underhållning genom att förnedra personer. I de flesta fall har de direktsända diskussionerna mellan individer utvecklats till hotfulla utbyten. I dessa fall har arrangörerna även anordnat slagsmål på offentliga platser för att personerna ska göra upp inför tittarna.

I början av år 2020 ska Ibraheem Juzel kommit i kontakt med en kvinna i en av dessa Facebookgrupper. På höstkanten samma år började de två träffas fysiskt och dejta.

Så småningom märkte kvinnan att Ibraheem Juzel uppförde sig allt mer aggressivt och konstigt. Hon misstänkte att han var påverkad av narkotika när han bland annat kunde prata med sig själv – om exempelvis fåglar i en garderob.

Den 27 januari i år hade paret träffats igen som vänner i kvinnans bostad och då ville Ibraheem Juzel inte acceptera att kvinnan avböjde hans invit att ha sex. Ibraheem Juzel blev alltmer aggressiv medan kvinnan försökte få honom att lämna bostaden och erbjöd att köra hem honom.

Ibraheem Juzel överföll kvinnan, klädde av sig och höll fast henne samtidigt som han tryckte sin penis mot kvinnans kropp. Hon tog sig ur Ibraheem Juzels grepp och bad honom att lämna. Istället för att göra det greppade han istället tag om kvinnan och satte sig grensle över henne på bröstet. Därefter tryckte han penisen i munnen.

Kvinnan: ”Hotade att stampa mig i huvudet”

Kvinnan berättar för polisens förhörsledare hur Ibraheem Juzel ska ha tryckt in sin penis i hennes mun ett tiotal gånger samtidigt som han låste hennes armar för att hindra henne att göra motstånd.

Ibraheem Juzel ska ha hotat att misshandla kvinnan om hon inte ger med sig och låter honom ha sex. Ett hot som han sedan verkställde genom att örfila henne flera gånger – och därefter mata slag med full kraft mot kroppen.

Innan Ibraheem Juzel lämnade kvinnans bostad förnedrade han henne och meddelade även att det här inte var den första gången som han utförde en våldtäkt.

Irakiern: ”Kommer jappa din mun och sätta foten på pannan”

I chattkonversationer på Facebook Messenger som polisen tagit del av framgår det att Ibraheem Juzel gärna delade med sig av sina våldsfantasier och att han även ville utföra våldtäkt på kvinnan. Han skrev mängder av meddelanden till kvinnan som enbart svarar kort och i flera fall ber honom låta henne vara i fred.

Ibraheem Juzel har bland annat skrivit att han ska ”jappa din mun” (knulla reds. anm.) och samtidigt sätta foten mot kvinnans panna.

Skyller skadorna på ”hennes kriminella kille”

Ibraheem Juzel förnekade brott och har försvarat sig med att han inte vet vem som har orsakat kvinnans skador – men bjuder polisen på en gissning att det är ”hennes kriminella kille, som är arab och muslim”.

”Lorik” Foto: Polisen
Lorik

Känd från SVT-profilen Nabbes ”Roastlive”

Ibraheem Juzel mer känd under namnet ”Lorik” där han medverkat frekvent som deltagare i Nabih ”Nabbe” Turkies så kallade ”Roastlive”-projekt i sociala medier. Nedan syns Lorik delta i ett slagsmål inför Nabbes följare. Dessa videoprojekt har uppmärksammats av statstelevisionen i dokumentärserien ”Leva live”.

I polisförhör vill Ibraheem Juzel använda Nabbe som vittne för sitt försvar. Detta för att intyga att kvinnan är ”destruktiv”.

LÄS ÄVEN: SVT-profil förnedrar kommunens städare: ”Vafan är du kaxig för?”

Irakiern kan inte utvisas

Den fjärde april meddelade Helsingborgstingsrätt att Ibraheem Juzel döms för våldtäkt, olaga hot, urkundsförfalskning, narkotikabrott och dopningsbrott till fängelse i två år och fyra månader. Enligt gällande praxis friges han efter att ha avtjänat två tredjedelar av straffet.

Vid en husrannsakan påträffade polisen flera förfalskade körkort tillhörande andra personer som låg i kuvert. Ibraheem Juzel har även själv använt ett förfalskat körkort i Sverige som såg ut att vara utfärdat i Italien.

Kammaråklagare Tore Widetjärn har inte yrkat på utvisning eftersom Ibraheem Juzel vid sidan om sitt irakiska medborgarskap nu även erhållit svenskt medborgarskap. Domen har i början av maj överklagats till hovrätten över Skåne och Blekinge.

LÄS ÄVEN: Ahmed släpade iväg och våldtog gråtande nioåring under knivhot: ”Ska döda din familj”

Donera då en slant till tidningen. Utan ditt stöd kan vi inte fortsätta att granska etablissemanget.

Du kan swisha 123 083 3350, fylla i formuläret nedan eller klicka här för övriga alternativ.

Football news:

Scotland coach Clarke: There were a lot of good moments during the group stage, but no points scored
England are the most boring group winners in history. Two goals were enough! And at the World Cup, the Italians once became the first even with one
Dalic - to the fans after reaching the Euro playoffs: You are our strength, and we will be your pride
Modric became the youngest and oldest goalscorer in Croatia at the Euro
Czech Republic coach Shilgava: We came out of the group and fought with England for the first place. We got what we wanted
Gareth Southgate: England wanted to win the group and continue to play at Wembley-and it succeeded
Luka Modric: When Croatia plays like this, we are dangerous for everyone