Sweden

Lamotte: Magnus Betnér hotar mig med "dansk skalle i fejset"

Det var i tisdags som Magnus Betnér publicerade ett inlägg på Facebook där han kritiserade Lamottes arbete. I inlägget kallar han journalisten för "Töntarnas Konung" och i kommentarsfältet påstår han att Lamotte bara är ute efter att tjäna pengar. Betnér slår också fast att Lamotte "alltid haft IQ fiskmås den sopan".

"Därefter trissar han upp tonen ännu mer och påstår att jag sprider lögner och fascistpropaganda från ryssarna och avslutar med att sådana som jag borde få en 'dansk skalle i fejset'", skriver Joakim Lamottei ett Facebookinlägg.

Lamotte fortsätter:

"Han är lustig Magnus Betnér. Samtidigt som han själv sitter i tv och gråter ut om näthat och hur dåligt han mår av det, så är han inte sen att sprida den värsta dyngan själv. Men som vanligt är det väl bara näthat när Magnus Betnér, Henrik Schyffert och Özz Nujen drabbas."

Enligt Lamotte uppmanar Betnér till "våld mot oliktänkande". Han passar också på att utmana den 46-årige komikern till duell.

"Man kan säkert säga mycket om mig, men jag har i alla fall aldrig gått ut och uppmanat till våld. Men om Magnus Betnér nu verkligen är sugen på att försöka dela ut danska skallar så är han välkommen. Jag möter honom i ringen vilken dag som helst. Vi skulle till och med kunna göra ett event av det där pengarna går till välgörande ändamål. Vad säger du Magnus Betnér? Ställer du upp? Dela det här inlägget om du vill se Magnus Betnér försöka ge mig en dansk skalle!" skriver Joakim Lamotte.

Football news:

Cavani has returned to training and is likely to play against Crystal Palace
Fabio Capello, Juventus played Rugby against the Port. Only Ronaldo and Chiesa can make a difference in this squad
Neymar: I posted how I was recovering from my injury, and I didn't get any messages saying, Wow, what a professional. No
Ole Gunnar Solscher: The work of the judges is very difficult and without additional pressure. We have to make their decisions
Joan Laporta: I'm sure Messi won't stay at Barca if I don't win the election. He gives the club 30% of revenue
Trent had idolized Gerrard since he was a kid, and he was in a fairy tale: he got Steven's care and the captain's armband. The story of a great relationship
Hazard's recovery from the injury is delayed. He probably won't play against Atletico on March 7