Sweden

Kampanj för USA:s illegala

Publicerad 12 juni 2021 kl 13.42

Utrikes. Religiösa intresseorganisationer i USA uppvaktar nu landets regering med en begäran om att göra det möjligt för illegala invandrare att få medborgarskap, skriver JTA.

Gilla artikeln på Facebook

Totalt har 19 landsomfattande och ett antal delstatsbaserade judiska grupper signerat begäran, enligt JTA. Totalt handlar det om 49 judiska grupper varav en undertecknarna är Jewish Council for Public Affairs, som är en paraplyorganisation för grupper som sysslar med utformning av den amerikanska politiken, enligt JTA.

"Permanent skydd för individer som lever under hot om förvar och deportering, och risken för konstant utnyttjande, är inte bara en moralisk gärning utan också det mest balanserade valet", skriver organisationens företrädare i sin skrivelse till Joe Bidens administration.

Noterbart är att brevet inte är adresserat till någon av de republikanska oppositionsledarna i senaten eller representanthuset, skriver JTA.

Football news:

Fati started working with the ball. The Barca winger has not played since November due to a knee injury
De Jong has a calf muscle sprain. Barca midfielder will miss part of the pre-season
Back in November, De Bruyne told Guardiola that City should buy Grealish
Liverpool wants to get 12.75 million pounds for Shaqiri
Grealish to City for 100 million is the most expensive transfer in the history of the Premier League. With Pep, the club spent a billion euros
Grealish has already signed a contract with Man City and talked to Guardiola
VAR reforms in the Premier League: offside lines will make it thicker, they will not assign penalties for small contact (as with Sterling against Denmark)