Sweden

Kalmar fortsatt obesegrat – kryss mot Blåvitt

Kalmar och IFK Göteborg spelade 0–0.
Kalmar och IFK Göteborg spelade 0–0. Foto: Patric Söderström/TT

Kalmar är fortsatt obesegrat och IFK Göteborg har fortsatt svårt att få ihop spelet över 90 minuter. Att matchen lagen emellan slutade 0–0 var både logiskt och rättvist.

Både Kalmar och IFK Göteborg har varit svårslagna i inledningen av fotbollsallsvenskan. Ett pånyttfött Kalmar har charmat med ett spel som klubben inte har visat upp på över ett decennium. Blåvitt har kanske inte alltid övertygat i sina första fem matcher, men i vissa stunder har man visat att klubben kan ha i toppskiktet att göra.

Matchinledningen gick till Göteborg som med tempo hotade Kalmars backlinje, det blev också ett par nästanchanser. Efter drygt tio minuter tog Kalmar tag i bollen och vägrade sedan att släppa den resten av halvleken. Men det fanns inte så mycket att skriva hem om sett till chanser. Ett par skott som inte var riktigt nära att gå i mål, något mer blev det inte.

Football news:

Chic, who scored from the center of the field, got stronger after a quarrel with his father (before he sobbed right on the field). And now he is working with a mental coach
Pedri broke the Spanish record, at 18 years and 201 days playing at the Euro
Lloris on Giroud and Mbappe: The story has made more noise outside the team than inside
Chic scored from the center of the field! As a child, he got stronger after the fak to his father (before he sobbed right on the field), and now he works with a mental coach
Arsenal want to extend Nketiah's contract. Forward of Interest to Bayer Leverkusen and West Ham
Roberto Donadoni: Ronaldo scores a lot, but Messi is more important. In terms of technique, he is on a different level
Joel Glazer: Debt has never stopped Manchester United from signing players. Planning transfers