Sweden

Joe Biden hånas för bisarr valfusk-groda

– Jag tror att vi har satt ihop den mest omfattande och inkluderande valfuskorganisationen i USA:s politiska historia, säger Biden i videon.

På den republikanska sidan har det den senaste tiden teorier spridits om att Demokraterna planerar att fuska under presidentvalet med hjälp av ett kontroversiellt poströstningssystem som tagits fram med hänvisning till coronakrisen.

Joe Biden hånas av ett mycket stort antal på sociala medier för sin felsägning, men andra tycks ta det han säger på större allvar.

"Biden erkänner valfusk", skriver exempelvis Vita husets pressekreterare Kayleigh McEnany på Twitter.

Enligt Fox News kan Biden ha syftat på sin kampanjorganisations "valskyddsprogram" i vilket den tidigare justitieminister Eric Holder och hundratals andra jurister ingår. Programmet är en förberedelse för en juridisk kamp i händelse av att valresultatet blir omtvistat.

Joe Biden har tidigare uppmärksammats för sina bisarra grodor i offentliga sammanhang. Republikaner, bland annat president Trump själv, har anklagat 77-åringen för begynnande demens och pekat ut honom som olämplig för presidentposten.

Football news:

We have a big battle ahead of us. Conor and Sergio Ramos agreed to a fight
Tuchel on the match with Manchester United: Victory is mandatory. Coming to England for her is a big challenge
Jimenez will miss Atletico's games with Real Madrid and Salzburg due to a hip injury
Gladbach midfielder Neuhaus: it's a Pity that we didn't close the issue with reaching the 1/8 final of the Champions League. Let's clear this up in Madrid!
Ex-Manchester City and Arsenal defender Gael Clichy moved to Servette
Son of Maradona: number 10 should be withdrawn from circulation in Barca and other teams of his father
Diogo DotA: Ronaldo was my hero. For children from Portugal, he was always an example