Sweden

Hett emotsedd ufo-rapport väntas landa i dag

Ufon och rymdvarelser fascinerar många. I dag väntas USA:s försvarshögkvarter Pentagon presentera en rapport i frågan. Bilden är tagen vid en alien-festival i Argentina för några år sedan.
Ufon och rymdvarelser fascinerar många. I dag väntas USA:s försvarshögkvarter Pentagon presentera en rapport i frågan. Bilden är tagen vid en alien-festival i Argentina för några år sedan. Foto: Natacha Pisarenko/AP/TT

Mystiska flygande objekt med oerhörda accelerationsförmågor – vissa med förmåga att undvika radar och utan uppenbara tecken på drivkraft.

Genom åren har USA:s försvarshögkvarter Pentagon samlat ett antal bilder och videoinspelningar av ufon eller ”oidentifierade luftfenomen (uap)”, som de kallas inom försvaret. Vad de egentligen föreställer är frågan – och i vintras begärde kongressen en detaljerad rapport om saken.

Denna hett emotsedda lunta väntas under fredagen och ska enligt medier innehålla detaljerad analys av data och de underrättelseuppgifter om ufon som samlats in av flygvapnets underrättelsetjänst, FBI och försvarets särskilda insatsstyrka för uap.

Football news:

The Premier League referees were advised not to award dubious penalties, as on Sterling in the Euro 2020 semi-final
Chelsea offered more than 100 million euros and Marcos Alonso for Lukaku. Inter refused to sell the Belgian
Shomurodov on moving to Roma: I will do everything possible to show my abilities in one of the biggest clubs in the world
Roma bought Shomurodov for 17.5 million euros from Genoa
Monaco bought the midfielder Lyon Lucas for 12 million euros
Aldridge on the new contract of Manchester United and Sulscher: Fans of Liverpool, Chelsea and City are rejoicing
Mbappe will not leave PSG this summer, but he is also not negotiating a new contract (Le Parisien)