Sweden

Heilborn så långt från ett haveri man kan komma

Gunilla Heilborn med Robin Jonsson i bakgrunden – han är scenisk stand in för koreografen och dansaren Pieter Ampe. Arbetet tog en ny vändning på grund av pandemin.
Gunilla Heilborn med Robin Jonsson i bakgrunden – han är scenisk stand in för koreografen och dansaren Pieter Ampe. Arbetet tog en ny vändning på grund av pandemin. Foto: Ludwig Mattsson

Två olika temperament och en pandemi – Gunilla Heilborn och Pieter Ampe möts på distans i ett samarbete som har såväl en stand-in som underfundig humor.

Gunilla Heilborns och Pieter Ampes ”Give it some time” är historien om två koreografer och deras allra första gemensamma projekt. Återberättad och framförd på Heilborns omisskännligt charmfulla sätt med musik, lite dansanta rörelser och en både underfundig och lakonisk humor.

Stycket är lika mycket en lecture-performance som en stillsam och personlig dansföreställning om två olika sätt att arbeta, dansa och förhålla sig till tiden – och i förlängningen livet. Eller som undertiteln lyder: ”Den episka berättelsen om Pieters och Gunillas långsamma haveri”.

Football news:

Tebas on PSG and Manchester City: they pay their salaries from oil and gas, not from their income. Because of them, salaries increased by 15%
Cheryshev did not train with Valencia. The club reported a case of coronavirus in the team
Vedomosti launches a sports website with a focus on the business side. The print version will also be
Conte that he would be fired before Christmas: If so, it will only be because I deserve it
Marcelo Bielsa: Maradona was an artist. He will remain our idol
Day will miss 2 months due to an ankle injury. He is Everton's best assistant
Pierre-Emerick Aubameyang: Arsenal hope to surprise the world. The main problem is the lack of goals, we solve it