Sweden

Här hotas Joakim Lamotte av Magnus Betnér: ”Dansk skalle i fejset”

På torsdagen uppmärksammar frilansjournalisten Joakim Lamotte ett par inlägg Facebookinlägg av komikern Magnus Betnér. I dessa hånar Betnér Lamotte som han bland annat kallar ”töntarnas konung” och påstår att han sprider ”fascistpropaganda”.

Det var i tisdags som Betnér skrev inläggen där han går till attack mot Lamotte. Enligt Betnér har Lamotte och andra som rapporterar om verkligheten gått över till den mörka sidan för att tjäna pengar.

Utöver att kalla Lamotte för ”töntarnas konung” skriver Betnér även att han ”alltid haft IQ fiskmås den sopan”. Vidare heter det att Lamotte sprider ”fascistpropaganda som ofta kommer från Ryssarna”.

Betnérs lösning på problematiken han upplever med Lamotte och andra som rapporterar om politiskt inkorrekta ämnen är ”en dansk skalle i fejset”.

Lamotte påpekar att Betnér själv suttit i tv-sofforna och beklagat sig över så kallat näthat, men tycks inte anse att det är ett problem då han själv står för spridandet.

Man kan säkert säga mycket om mig, men jag har i alla fall aldrig gått ut och uppmanat till våld. Men om Magnus Betnér nu verkligen är sugen på att försöka dela ut danska skallar så är han välkommen. Jag möter honom i ringen vilken dag som helst. Vi skulle till och med kunna göra ett event av det där pengarna går till välgörande ändamål.

Vad säger du Magnus Betnér? Ställer du upp?

”Sverige har aldrig varit tryggare”

2015 påstod Betnér att Sverige aldrig varit tryggare och att de som påstår att brottsligheten ökat ljuger.

Football news:

Cavani has returned to training and is likely to play against Crystal Palace
Fabio Capello, Juventus played Rugby against the Port. Only Ronaldo and Chiesa can make a difference in this squad
Neymar: I posted how I was recovering from my injury, and I didn't get any messages saying, Wow, what a professional. No
Ole Gunnar Solscher: The work of the judges is very difficult and without additional pressure. We have to make their decisions
Joan Laporta: I'm sure Messi won't stay at Barca if I don't win the election. He gives the club 30% of revenue
Trent had idolized Gerrard since he was a kid, and he was in a fairy tale: he got Steven's care and the captain's armband. The story of a great relationship
Hazard's recovery from the injury is delayed. He probably won't play against Atletico on March 7