Sweden

"Great Reset" ska göra världen mer PK efter corona

Efter Joe Bidens seger i USA:s presidentval planerar den internationella eliten att genomföra vad de kallar en "Great Reset" för att snabbt framtvinga olika vänsterideal i världsekonomin, där i synnerhet olika gräddfiler för invandrare och minoriteter i näringslivet är en prioriterad fråga.

– Mycket av Great Reset kommer att handla om hållbarhet och miljö och bättre teknikanvändning, men det handlar också om att bekämpa sociala orättvisor, säger World Economic Forums ordförande Klaus Schwab i ett uttalande.

"Med ett oproportionerligt stort antal drabbade bland färgade, kvinnor, fattiga och LGBTQI+-personer, har covid-19 kastet ljus över systematisk rasism och sociala orättvisor", skriver World Economic Forum på sin hemsida om Great Reset.

Enligt organisationen, som representerar en sorts samtalsklubb för den internationella eliten, är det nu viktigt att en Great Reset genomförs i ekonomin så att alla de kvinnor, invandrare och LGBTQI+-personer som drabbats av covid-19 kan kompenseras ekonomiskt för rasismen och de sociala orättvisorna.

"Den Great Reset som globalisterna har tänkt sig kommer ge centralbanker befogenheter att genomdriva kostsamma och drakoniska miljöåtgärder och sociala rättviseprojekt som traditionellt har legat utanför deras mandat", skriver analytikern Stefan Gleason i en analys.

Själva beskriver World Economic Forum planerna för en Great Reset som en "fjärde industriell revolution" som ska "rita om världens geopolitiska karta" så att den främjar "jämlikhet, integration och social rättvisa på arbetsplatsen" så att den globala ekonomin kan "återuppbyggas bättre".

Football news:

Arthur would have chosen Ronaldo as captain over Messi: both are good leaders. But with Cristiano we play together
Zidane is not counting on Odriosola. Defender can leave Real Madrid on loan
16 years ago, Rooney scored the first goal at Anfield, and a fan threw a Nokia at him and lost his season ticket
Ernesto Valverde: I was incredibly lucky to coach Barca. It is clear that everything depends on the results
Mandzukic will undergo a medical and sign a contract with Milan on Monday
Marseille gives 8+3 million euros for Milik. Napoli director confirms talks
In Norway they say that Solskjaer in childhood, rooting for Liverpool. The local newspaper even has a photo, but it is not shown to anyone