Sweden

Federley (C) vän med ännu en pedofil – som drömmer om att våldta spädbarn

Fredrick Federley meddelade i torsdags att han skulle sjukskriva sig.

Detta efter att Stoppa Pressarna avslöjat att den Federley var sambo med en manlig pedofil som fick flytta hos den homosexuella C-toppen efter att ha avtjänat ett fängelsestraff för grova barnvåldtäkter som sänts live via nätet till medlemmar på den nordiska gaycommunityn Qruiser.

De etablerade medierna har i sin rapportering om händelsen formulerat sig på ett sådant sätt att det framstår som om Fredrick Federley inte sedan tidigare kände till att sambon var dömd för brotten. Detta var politikern dock fullkomligt medveten om, enligt grannarna, som bland annat berättade för Stoppa Pressarna att Federley hade erbjudit dem att få läsa pedofilens dom.

– När det väl kom fram och blev allmänt känt, då har Federley mage att skicka ut honom från hemmet, nu är pedofilen utslängd men han har vetat det här hela tiden, säger en granne till Stoppa Pressarna.

Nu rapporterar Stoppa Pressarna att Federley har ännu en nära vän som är en dömd pedofil. Det rör sig om en 46-årig man verksam inom näringslivet som just nu avtjänar ett fängelsestraff för barnpornografibrott.

Enligt Stoppa Pressarna är C-politikern vän med den "nye" pedofilen sedan länge och de har bland annat tillbringat tid tillsammans i Bryssel och andra storstäder. På Facebook och andra sociala medier har duon nyligen "gillat" varandras inlägg.

I domen från i april i år framkommer att mannen på appen Telegram skickat "en mängd meddelanden" där han "ger uttryck för att han önskar eller fantiserar om att begå grova anala och vaginala våldtäkter av spädbarn och barn i förskoleåldern". Han har har också planerat en "peddoträff" för att se på övergreppsfilmer tillsammans med andra pedofiler.

På Telegram berättade pedofilvännen nummer två 2 också att han har kontakt med en ensamstående pappa som grovt förgriper sig på sina två minderåriga pojkar, skriver Stoppa Pressarna.

Football news:

UEFA on the Euro in one country: Each city will have its own scenario
FIFA and UEFA will ban Super League clubs from participating in tournaments under their own auspices
Mikel Arteta: Ozil has done a lot for Arsenal, but I want to steer the team in a different direction
Gladbach forward Embolo escaped from an illegal party through a window to the roof and hid in a nearby apartment
Simeone changes Atletico: he plays a hybrid scheme, gives players more freedom and believes in Suarez. The league title has not been so close for a long time
Villa defender Mings on Man City's 1st goal: I've never heard of such a rule. Nonsense
Pogba on 2:1 with Fulham: I will always be happy with victories and exits on the field