logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

”Är mycket värre – där vi bor finns alla locals”

Under sommaren har William Karlsson skrivit på ett nytt kontrakt med Vegas Golden Knights på åtta år.

Det är han väldigt nöjd med.

– Jag vill stanna i Las Vegas – det finns inget annat lag jag vill spela för, säger han i en intervju med Sportbladet. 

William Karlsson befinner sig hemma i Sverige, som många andra NHL-spelare, fram tills nästa säsong.

Då går han in i sin tredje säsong som en Vegas Golden Knights-spelare. I juni i år skrev Karlsson på ett nytt kontrakt med Vegasklubben – ett monsterkontrakt på åtta år med en lön på 5,9 miljoner dollar per säsong.

– Det känns skönt att få ett längre kontrakt, för det var vad jag ville ha och nu känns det som att jag har det klart för åtta år framåt. Jag vill stanna i Las Vegas – det finns inget annat lag jag vill spela för, så förhoppningsvis blir jag kvar där hela tiden även om man aldrig vet säkert så klart, säger William Karlsson till Sportbladet. 

Spenderar sommaren i Sverige

När William Karlsson är i Sverige har han även med sig amerikanska flickvännen, Emily Ferguson, för andra sommaren i rad.

– Det har varit lättare den här sommaren och hon trivs mycket bättre nu. Förra sommaren var det första gången hon var här och det var lite jobbigt, allt var främmande och hon kände ingen, säger han till Sportbladet. 

https://www.instagram.com/p/B0yUsBBpZrX/

Men uppståndelsen, den är inte lika stor runt honom när han befinner sig i Stockholm, till skillnad från i Las Vegas:

– Nej, jag blir inte igenkänd direkt, det väldigt lugnt och skönt i Stockholm. Det är mycket värre i Las Vegas för där vi bor och tränar finns alla locals, om jag vill vara i fred får jag åka in de 20 minuterna till The Strip där det bara är turister och där jag inte blir igenkänd.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO