Sweden

Äldre man brutalt misshandlad på bensinmack – efter ”trafikincident”

På onsdagsmorgonen utsattes en man i 70-årsåldern för en misshandel när han stannade för att tanka vid en bensinstation i Helsingborg. Misshandeln uppges ha begåtts av motparten i vad polisen i sin händelserapport beskriver som en ”trafikincident” strax innan.

Brottet begick vid 09-tiden på morgonen vid en bensinstation på Ängelholmsleden i Helsingborg. Den misshandlade mannen kontaktade efter händelsen polisen samtidigt som han själv tog sig till sjukhus för vård.

En polispatrull skickades till brottsplatsen men någon gärningsperson stod inte att finna. Nu söker polisen efter vittnen till händelsen som kan hjälpa polisen att identifiera och gripa gärningspersonen. Bilder från mackens övervakningskameror ska också undersökas.

– Vi vill komma i kontakt med personer som kan ha sett eller hört något, säger polisens presstalesperson Jimmy Modin till media.

Inget signalement på den eftersökte misshandlaren har offentliggjorts. Den som har uppgifter om händelsen uppmanas höra av sig till polisen på telefonnummer 114 14.

Football news:

Czech Republic coach Shilgava: The main thing is that we survived the starting pressure of Scotland. Then we went into the game
Laporte wants to move to Barcelona and asks Man City to let him go
Krychowiak received a red card in Poland's match against Slovakia. This is the first elimination at the Euro
Scotland coach Clarke on 0:2 with Czech Republic: This is a good lesson, even though we did not come to learn
Chic about the goal from the center of the field: Watched the position of the goalkeeper during the match
Cristiano Ronaldo: I was able to adapt to different conditions. From 18 to 36 I was developing
Szcensny scored the first goalkeeping goal in the history of the Euro